Manekenka je izjavila kako želi da joj sin umre prije nje, a sada je on na intenzivnoj

Sin manekenke Keti Prajs hitno je hospitalizovan u nedjelju, nakon komplikacija sa upalom pluća koja mu je ustanovljena prošle sedmice.

Manekenkin sin Harvi ima 18 godina, a simptomi koje je imao su teško disanje i visoka temperatura od čak 42 stepena, zbog čega je postojala mogućnost da upadne u komu pa je hitno prebačen u bolnicu.

Harvi je sada stabilno i nalazi se na intenzivnoj njezi, potvrdila je Keti Prajs na Instagramu.

-Mogu da potvrdim da je Harvi na intenzivnoj njezi i da je u najboljim rukama. Želim da se zahvalim službama hitne pomoći i medicinskom osoblju na brzoj reakciji i tome što su ga stabilizovali – napisala je Keti.

Izvori navode kako je Harvijevo stanje bilo teško, te da su se ljekari svim silama borili da mu obore temperaturu.

-U veoma je teškom stanju i Keti je očajna. Ima temperaturu 42 i bori se za dah – jučerašnja je izjava izvora, piše Mirror.co.uk.

Ispostavilo se da se Harvi prije dvije nedjelje javio ljekaru zbog bolova u prsima, poslije čega mu je ustanovljena infekcija pluća, ali je tada pušten na kućno liječenje. Rečeno mu je tada da je u opasnosti od srčanog udara ukoliko ne poradi na svojoj kilaži.

Harvi inače boluje od rijetkog genetskog poremećaja poznatog kao sindrom Prader-Willi, autizma i ADHD-a (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Uz sve to je i slijep.
Keti Prajs rodila je Harvija sa 23 godine, a nedavno je šokirala javnost izjavom da bi voljela da njen sin umre prije nje.

-Znam da je užasno ovo što ću reći, ali se nadam da će moj sin umrijeti prije mene, jer bez mene neće moći da se snađe. Ostala djeca bi bila tužna da umrem, ali on ne bi shvatao zbog čega se ne vraćam – izjavila je tada.

Keti je Harvija odgajala kao samohrana majka, jer njegov otac, fudbaler Dvajt Jork (Dwight Yorke) koji se proslavio igrajući za Mančester junajted i sa kojim je tada bila u vezi, nije želio da bude uključen u njegovo odrastanje.

Keti Prajs, pored Harvija, ima još četvoro djece.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.