Manifestacija izbor muškarca 2019. godine u BiH: Titulu Muškarca godine ponio je Abdulah Skaka, Gradonačelnik Sarajeva.

Manifestacija Izbor muškarca 2019. godine kojoj su prisustvovale brojne zvanice, upriličena je sinoć u Narodnom pozorištu Sarajevo. Među nagrađenima su između ostalih Safet Zec, Filippo Tattonni Marcozzi, Božo Vrećo, Džejla Ramović…

I ove godine proglašeni su dobitnici u kategorijama glumac godine, izvođač godine, sportista godine, humanista godine, genij godine, modni brend godine, ličnost godine, TV lice godine, menadžer godine, umjetnik godine, priznanje za društvenu odgovornost, muškarac sa stilom, priznanje za životno djelo i muškarac godine BiH.

Ove godine, kao što su i obećali, organizatori su zvanicama priredili veliko iznenađenje.

“Svaki put kažemo i mislimo da je ovogodišnja ceremonija bila najbolja do sada. Sada se to i desilo. Veliki trud i rad stoji iza same organizacije. Sretni smo što smo na sceni Narodnog pozorišta imali Sarajevsku filharmoniju”, izjavio je Sanel Hadžić, urednik SNL magazina i vlasnik licence Izbor muškarca godine.

Laskavu titulu Muškarca godine ponio je Abdulah Skaka, Gradonačelnik Sarajeva.
Veliki umjetnik koji iza sebe ima zaista impresivnu karijeru, Safet Zec, nosi titulu za životno djelo 2019. Ličnost godine je Filippo Tattonni Marcozzi. Izvođač godine je Džejla Ramović, Glumac godine je Nusmir Muharemović, dok je Kaftan studio dobitnik titule Modni brend 2019., a titulu Umjetnika 2019. godine ponio je Božo Vrećo.

Posebno zanimljiva kategorija i ove godine bila je Najutjecajnija osoba na društvenim mrežama 2019, a dobitnik priznanja u ovoj kategoriji je Ajdin Hasanić. Titulu Humanista godine ponijelo je udruženje Pomozi.ba, dok je priznanje za društvenu odgovornost u 2019 dobio Samir Kurtović.

Zvonko Komšić je TV lice godine, a Faris i Rešad Začina proglašeni su menadžerima godine 2019, dok je sportista godine fudbaler Mersudin Ahmetović. Muški model godine je Ernest Duraković.

I ove godine najbolji su dobili specijalno priznanje statue mistera.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.