in

Marija Šerifović hitno hospitalizirana! Nakon koncerta sa Džejlom Ramović, pjevačici pozlilo

Marija Šerifović je sinoć nastupala sa Džejlom Ramović u beogradskom Sava Centru unatoč trenutnoj panici koju uzrokuje pandemija koronavirusa.

Usljed novonastale situacije sa korona virusom u Srbiji i mjerama zabrana okupljanja koja na snagu stuapaju 12 marta, serija koncerata Marije Šerifović se nastavila.

– Nikada ne bih rizikovala zdravlje ljudi, ali neka ovaj koncert večeras bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore sa virusom. Nećemo dati da nas Corona slomi, muzikom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom svijeta – izjavila je regionalna muzička zvijezda. Poznata pjevačica nije odložila nastup, zbog te odluke publika je bila oduševljena. Marija je nakon dva koncerta u prepunom Sava Centru, završila na infuziji. Pjevačica se osjetila malaksalo, pa je potražila pomoć doktora.

– Marija je pored ta dva koncerta stigla i da snimi ” Zvezde Granda”. Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je sve u najboljem redu, i spremna je za naredne koncerte – rekao je izvor blizak pjevačici

Dugo je krio od očiju javnosti: Ovo je vanbračna kćerka Gorana Bregovića za koju niko ne zna

Naredba iz kriznog štaba: Obustava rada vrtića u cijeloj FBiH