in

MARIJA ŠERIFOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Ona je jedno asocijalno đubre

Pjevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović često znaju da se pokače i jedna drugoj svašta kažu.

Ovoga puta, evrovizijska pobjednica prva je prozvala malu od skandala nazvavši je asocijalnim đubretom! Marija je svojoj drugarici i kolegici iz žirija “Zvezda Granda” zamjerila to što je neodgovorna, to jest, činjenicu da se rijetko javlja na telefon.

– Jelena se javi kad se sjeti, samo na hitne i smrtne slučajeve. Za tri mjeseca smo se čule tri ili četiri puta, pošto je ona asocijalno đubre – rekla je Marija, koja itekako umije da potkači kolegicu brojnim “komplimentima”.

Naravno, Jelena joj nije ostala dužna.

– To je moj rekord u komunikaciji sa ljudima. Ne mislim da sam asocijalna, više sam autistična za te stvari. Sa mnom niko ne želi da se druži. Marija ima pokušaje, ali mislim da će i ona uskoro odustati. Ja nisam u Viber grupi članova žirija jer nemam ni tu, a ni Vhatsapp aplikaciju – objasnila je Jelena i zamjerila svojoj kolegici.

-Marija mi nije čestitala na velikom uspjehu koji sam postigla online koncertom, koji je pratilo nekoliko stotina ljudi. Ja sam nju pohvalila, ona mene nije. Ja volim i javno da pohvalim i preko telefona, dok ona čak nije htjela ni privatnu poruku da pošalje. Ja obožavam kako ona pjeva i čista i puna srca je hvalim jer nisam sujetna – kaže Karleuša.

(Expresstabloid.ba)

Velika drama na sarajevskom aerodromu prilikom slijetanja aviona!

Mladić koji je pucao u policajca u Zagrebu na Facebooku je slavio Thompsona i HOS-ovce i maštao da snajperom ubija Srbe