in ,

Mektić ponizio Dodika: Milorade, nije niko glup

Ne možeš manipulisati sa ozbiljnim investitorima, niti su glupi niti su ludi.

Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine za N1 je kazao da ne vjeruje Miloradu Dodiku ništa – pa ni oko današnjeg sastanaka lidera SNSD-a, HDZ-a i SDA oko formiranja vlasti.
On je za N1 kazao da misli da se nisu dogovorili – nego su samo razgovarali o lakšim pitanjima, dok su se na težim raspali.

“Mislim da se nisu dogovorili. Mislim da su išli na lakša pitanja i teme, podjele resora. A kada su na red došle suštinske teme i problemi – vidjeli ste da su se raspali i razišli”, rekao je.

“Ne vjerujem u priču Milorada Dodika. On je desetak puta rekao dogovorit ćemo se do kraja sedmice, i onda ništa od toga. Ne vjerujem mu zbog toga što govori kontradiktorne izjave, što na takav način razmišlja, manipulatorski. Na Sarajevo Business Forumu je pozvao strane investitore da investiraju, pa je rekao da je BiH stabilna zemlja, a jučer je rekao da je nemoguća. Sa kim manipuliše? Ne možeš manipulisati sa ozbiljnim investitorima, niti su glupi niti su ludi. Znaju razmisliti je li BiH stabilna”, pojasnio je.

City i Tottenham večeras su srušili sve rekorde

NAPETO U KRAJINI Na desetine migranata krenulo prema Bihaću, policija ih čeka u Bosanskoj Otoci