in

MILI SMIJENIO POPOVIĆA PA NASTAO HAOS: U Grandu više ništa neće biti isto!

Mili slovi za jednog od najtiražnijih kompozitora u regionu i godinama je sarađivao je sa najvećim muzičkim zvijezdama

Poslije imenovanja na mjesto direktora muzičke produkcije u Grandu, te audiciji na kojoj je izabrao 120 svojih kandidata, Aleksandar Milić Mili suprostavit će se popularnom žiriju i njihovim kandidatima u borbi za četvrti krug. Uloga izazivača starih učesnika nikako nije naivna, niti laka, budući da su dosadašnji kandidati, već iskusili veliku Grandovu scenu i u mjesecima za nama prošli sitno rešeto šestočlanog žirija.

“Oni će se boriti za svoje mjesto u šouu sa starim iskusnim kandidatima koji su već prošli u četvrti krug. Pobijediti strah, prevazići psihološku barijeru izlaskom na veliku binu, dati maksimum od sebe i bukvalno preskočiti iz prvog u peti razred, to je njihov i moj zadatak i putovanje na koje krećemo zajedno.” izjavio je poznati kompozitor, koji uveliko priprema svoje kandidate za subotnje najavljene duele, dodajući da je ova sezona sama po sebi zanimljiva budući da zbog aktuelnog virusa “Zvezde Granda” nisu tradicionalno završene u junu.

Inače, nije zgoreg podsjetiti da Mili slovi za jednog od najtiražnijih kompozitora u regionu i da je godinama sarađivao je sa najvećim muzičkim zvijezdama – Cecom, Lepom Brenom, Anom Nikolić, Majom Berović…

Pod okriljem njegove izdavačke kuće “Miligram” izdati su brojni uspješni albumi, a Mili je producirao i turneje za više renomiranih izvođača na najprestižnijim lokacijama, a bavio se i muzikom za film i televiziju.

Američki predsjednik pozitivan na koronu, ali je li Trump zarazio i Bidena?!

Milanoviću još nije dosta javnog prepucavanja, hrvatski predsjednik poslao brutalnu poruku Izetbegoviću!