Kako prenose srbijanski mediji, poznata pjevačica Milica Todorović uskoro će početi živjeti sa svojim novim partnerom Petrom Strugarom.

– Njih dvoje su stalno zajedno i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali vezu, naročito Milica koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni – rekao je izvor, a prenosi Glossy.rs.

No, to svakako nije sve. Naime, srbijanski mediji su prije nekoliko dana prenijeli vijest da slavni par planira i da se vjenča.

– Milica i Petar su odlijepili jedno za drugim. Nerazdvojni su od prvog dana i već planiraju vjenčanje. On je prije vjeridbe odlučio da odvede Milicu u rodno Cetinje. Rekao mi je da strepi kako će njegova familija reagovati na Milicu, ali mi se odmah pohvalio da su svi oduševljeni njom i da je dobio zeleno svjetlo za brak – rekao je izvor blizak glumcu, a prenosi “Glossy.rs”.

On je dodao i to da Milica nema ništa protiv udaje.

– Milica je imala tri duge veze, ali nijedna nije bila krunisana brakom. Rekla je da više neće sebi dozvoliti da godinama bude u vezi, a da se ne uda. Brzo je shvatila da je Petar pravi muškarac za nju i želi da s njim provede ostatak života – rekao je izvor.

Podsjećamo, Milica i Petar su, kako prenose srbijanski mediji, zajedno četiri mjeseca.