Mješovita srednja škola Tešanj uspješno realizovala projekat uz podršku Vlade Švicarske
U Mješovitoj srednoj školi Tešanj jučer su prezentovana postignuća škole i partnera kroz projekat pod nazivom “Tehničko i stručno obrazovanje u općini Tešanj – od dobre do bolje prakse”.

Projekat je uspješno realizovan uz podršku Vlade Švicarske kroz program Prilika Plus sa implementacijom u školi uz pomoć Privredne komore ZDK.

Direktor škole Muharem Saračević, koji je ujedno bio i voditelj samog projekta, upoznao je prisutne sa aktivnostima, realizacijom, te rezultatima koji su postignuti.
Također, dodjeljeni su cerftifikati profesorima koji su tokom projekta uspješno završili obuku za zanimanje Ugostiteljski tehničar.

Prisutnima su se obratili i predstavnici partnera projekta, gospođica Snježana Đuričić ispred programa Prilika Plus, Diana Babić ispred Privredne komore ZDK i Zoran Vuković ispred WMTA Banjaluka, kako bi iskazali svoje zadovoljstvo saradnjom sa tešanjskom školom.
Menadžment škole je iskoristio ovu priliku da partnerima uruči prigodne poklone u znak zahvalnosti na nesebičnom učešću i zalaganju tokom realizacije projekta – saopćeno je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.