in

Možete li je prepoznati? Ovako popularna ŠEHERZADA izgleda bez šminke

Turska glumica Berguzar Korel je jedna od najljepših glumica, ona je svima nama poznata kao Šeherzada, a imali smo priliku da je gledamo u mega popularnoj seriji 1001 noć, tamo je glumila sa poznatim turskim glumcem Halitom Ergenčom.

U seriji su glumili Šeherzada i Onur, a veoma je zanimljivo da su oni ne samo u seriji bili par, nego su to postali i u stvarnom životu. Kod njih se na setu snimanja rodila ljubav.

Šeherzada sa pravom važi za jednu od najljepših glumica ne samo u Turskoj, nego uopšte u sferi javnih ličnosti, a kako ona to izgleda bez šminke možete sada i sami da pogledate ispod:

Šta kažete na njenu prirodnu ljepotu, pokazala je da sa pravom nosi titulu jednu od najljepših glumica, jer ovdje možete da vidite da je u prirodnom stanju, a opet je prelijepa.

Berguzar Korel je inače rođena drugog septembra 1982.godine u najvećem turskom gradu, u Istanbulu. Ona je popularna pozorišna i televizijska glumica.

Djetinstvo je provela u Istanbulu, a inače završila je i fakultet, na univerzitetu Devlet Konservatuari. Mnogo je voljela odbojku, i sama je bila članica nekoliko profesionalnih timova. U nekim kratkim filmovima je sudjelovala tokom školovanja.

Njeno slobodnje vrijeme su bavljenje odbojkom, kao i klizanje na ledu, a ljeti voli da jedri na dasci. Povremeno ide i na plesove, kaže da je to relaksira. Za popularnog glumca Halita Ergenca se udala 2009.godine, oni su se tokom snimanja Hiljadu i jedna noć upoznali na snimanju. U februaru 2010.godine su dobili svoje prvo dijete, dali su mu ime ALI.

Ovo je baš iznenađenje: Evo koliko godina zapravo ima Kolinda Grabar-Kitarović!

Poznata sarajevska kradljivica Sabaheta Džindo ponovo u akciji: Pogledajte šta je radila, pa ovo je grozno!