Možete li je prepoznati? Ovako popularna ŠEHERZADA izgleda bez šminke

Turska glumica Berguzar Korel je jedna od najljepših glumica, ona je svima nama poznata kao Šeherzada, a imali smo priliku da je gledamo u mega popularnoj seriji 1001 noć, tamo je glumila sa poznatim turskim glumcem Halitom Ergenčom.

U seriji su glumili Šeherzada i Onur, a veoma je zanimljivo da su oni ne samo u seriji bili par, nego su to postali i u stvarnom životu. Kod njih se na setu snimanja rodila ljubav.

Šeherzada sa pravom važi za jednu od najljepših glumica ne samo u Turskoj, nego uopšte u sferi javnih ličnosti, a kako ona to izgleda bez šminke možete sada i sami da pogledate ispod:

Šta kažete na njenu prirodnu ljepotu, pokazala je da sa pravom nosi titulu jednu od najljepših glumica, jer ovdje možete da vidite da je u prirodnom stanju, a opet je prelijepa.

Berguzar Korel je inače rođena drugog septembra 1982.godine u najvećem turskom gradu, u Istanbulu. Ona je popularna pozorišna i televizijska glumica.

Djetinstvo je provela u Istanbulu, a inače završila je i fakultet, na univerzitetu Devlet Konservatuari. Mnogo je voljela odbojku, i sama je bila članica nekoliko profesionalnih timova. U nekim kratkim filmovima je sudjelovala tokom školovanja.

Njeno slobodnje vrijeme su bavljenje odbojkom, kao i klizanje na ledu, a ljeti voli da jedri na dasci. Povremeno ide i na plesove, kaže da je to relaksira. Za popularnog glumca Halita Ergenca se udala 2009.godine, oni su se tokom snimanja Hiljadu i jedna noć upoznali na snimanju. U februaru 2010.godine su dobili svoje prvo dijete, dali su mu ime ALI.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.