Muhamed efendija Velić

Muhamed ef. Velić poslao nevjerovatnu poruku zločincu Ratku Mladiću

Vijesti

Sarajevski imam Muhamed ef. Velić jedno je od omiljenih lica u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a ovog plemenitog i dobrog čovjeka poštuju i vole svi.

Često nas obraduje svojim dubokim razmišljanjima na Facebook profilu koji redovno održava. Tako je bilo i prije nekoliko dana u svijetlu događaja u Haaškom tribunalu.

”Krivi su i presuda je potvrđena! Udruženi zločinački poduhvat! Potvrđene su i kazne. Zločinački projekt je slomljen. Nažalost, preko leđa nevinih ljudi – ubijenih Bošnjaka. Ovo je djelić pravde za sve nevine. Zločinci dožive poniženje još na Ovome svijetu, Bog to kaže.
Kao građani, mi smo legalisti, poštujemo presude Međunarodnog suda pravde, tražimo to i od drugih, a kao vjernici, vjerujemo samo u to da je Svemogući Bog naš Zaštitnik, u Njegov Sud i Pravdu bezuvjetno vjerujemo”, poručio je nakon presude HVO šestorci.

Koji dan ranime, poslao je poruku zločincu Ratku Mladiću koji je također osuđen.

”Ratko Mladić je kriv! I za Genocid! Doživotna! To zločinci jedino i zaslužuju! A kakva ga tek Allahova kazna čeka, kao i sve zločinitelje!  Prijedor i ostalih pet mjesta ostaju tamna mrlja na savjesti svijeta. Ali, ima Allah, Njegov je Sud najpravedniji. Tu će svi doći”, kazao je imam Velić.

Leave your vote

3 razmišljanja na “Muhamed ef. Velić poslao nevjerovatnu poruku zločincu Ratku Mladiću

  1. A kako niko od bosnjaka nije kriv.To kao oni nisu pravili zlocine .šta je sa Trnovom i Ledicima ? kako godinjak i ostali pobise 42 starih i nejakih.zašto imam i to ne osudi? I on našao nešto da priča.vidi tuđe a sakriva svoje. ko god da je napravio nesto treba ga osuditi iz bilo kog naroda. gade mi sa takvi vjerski sluzbenici.

  2. Jesuli mozda muslimani poceli rat nisu naravno poceli su srbi pa su se pridruzili i hrvati kad si vec tako pametan sta su hrvati uradili u Ahmicima i bezbroj takvi mjesta ali nemozete nam nista shvatite jednom u zivotu islam vjera je jedina priznata i jedina cista vjera nas dragi Allah cuva!!!…..shvatite jednom za sva vremena mrzi nas cjeli svijet al nam nemozete nista prljavi narode!!!!
    ……!

    1. gdje su masovne grobnice srbski civila i zarobljenika hajde srbadijo zločinačka kažite pronađite ih vi ste gamad koja će ubrzo biti uništena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.