Na ljeto dolazite u BiH, i ne znate gdje ćete provesti odmor: Imamo fantastične savjete za vas

Globus Posljednje

Bosna i Hercegovina je zemlja prekrasnih pejzaža i neobičnih predjela koji su relativno slabo poznati i potpuno nezasluženo degradirani u domaćim medijima. Lijepi su i jednostavno dostupni, zaslužuju da budu otkriveni i posjećeni.

Zato vam sa zadovoljstvom predstavljamo predivno Etno selo Kotromanićevo, jedno od mjesta koje se višestruko isplati posjetiti, odvojiti koji dan i provesti ga ovdje. Svaki minut vrijedi beskrajno…

Ovo je mjesto koje jednostavno morate posjetiti i to već ovog ljeta. Dolazite li na odmor u Bosnu i Hercegovinu, a ne znate gdje da provede dane? Imamo rješenje za vas! Vodimo vas na jedinstveno putovanje jednim od najljepših predjela naše zemlje.

Gdje se nalazi ovaj raj na zemlji? Lako ga je naći, smješten je na dvadeset kilometara na putu od Doboja prema Slavonskom Brodu, na samo jedan kilometar od raskrsnice u Šešlijama. Ukoliko dolazite iz Srbije preko Šamca, na spomenutoj raskrsnici skrenite desno. Ukoliko ste prešli granicu iz Hrvatske u Brodu, na manje od 50 kilometara sa desne strane je ovo etno selo. Duž svih puteva će vas pratiti oznake “Etno selo” ili “Kotromanićevo”.

Ovo je zaista bajka koja živi i pravi je grijeh ne obići Kotromanićevo ako ste stigli u BiH i ne znate gdje potrošiti godišnji odmor. Odvojite nekoliko dana, bićete zadovoljni. Vodimo vas u kratku foto šetnju nakon koje će vam sve biti jasno.

PRATITE SVE VIJESTI IZ BH. DIJASPORE NA NAŠEM FACEBOOKU

 

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.