NAJPOŽELJNIJI BOSANAC POSTAO POZNAT PREKO ŽENE OD SULTANA, a malo ko zna njegovu tešku priču

Čitav region odlijepio je uz pjesmu i spot Tijane Em “Žena od sultana”. Na vrele kadrove pjevačice i bosanskog manekena Kenana Tahirovića, sadašnjeg takmičara “Zadruge 4”, niko nije ostao imun.

Mladi Tahirović postao je zapaženo lice modne scene u BiH i regionu. Iznenadnu popularnost stekao je zahvaljujući Instagramu gdje je objavljivao fotografije koje je snimao njegov brat. Žene su poludjele za njim jer mnogo liči na turskog glumca koji u seriji “Sulejman Veličanstveni” igra lik Bali-bega, a javnost ga je zapazila u reklami za čips sa fudbalerom Mesijem, kao i iz spota “Srećna žena” folk dive Lepe Brene.

– Neću biti skroman, za vrijeme snimanja sam već znao da će scene biti filmske i da će pjesma biti pravi hit, kao što se i ispostavilo na kraju. Moja “insta ekipa” me je mnogo dijelila na storijima, pa je pjesma “Žena od sultana” brzo zavladala Instagramom i Tik Tokom – govori Kenan za bosanske medije o skorašnjem angažmanu u spotu mlade Tijane, čijeg ljubavnika glumi.

Kenan, živi u Sarajevu, ali u njegovom srcu posebno mjesto zauzima Beograd.

– Često sam na relaciji Sarajevo-Beograd. Beograd je, uz Istanbul, grad koji obožavam, naravno poslije Sarajeva. Često idem tamo, što zbog posla, što zbog ljubavi. Nikome do sada nisam pričao da sam kao beba sa dva mjeseca u zadnji tren preživio i to samo zahvaljujući doktorima Kliničkog centra u Beogradu, gdje sam ležao više od mjesec dana. Tamo sam liječen jer sam rođen u Bijeljini i najbliža veća bolnica je bila upravo u Beogradu. Zbog toga imam neku posebnu emociju i poštovanje prema tom gradu – itakao je svojevremeno Tahirović.

Mladi model planira da se preseli u srpsku prijestonicu, nakon izlaska iz rijalitija, kako bi napredovao u svom poslu.

– Što se tiče novih planova i novih saradnji, mislim da će prva slijedeća biti ponovo sa Tijanom, ali to još nije ništa dogovoreno. Što se života tiče, planiram i radim na tome da se selim za Beograd, jer u ovom poslu veće su šanse za napredak u većem gradu – otkrio je on.

Jednom prilikom Tahirović je istakao, govoreći za medije, kako ga je obilježila smrt majke, te da taj datum neće zaboraviti.

(Pulsonline.rs)

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.