in

Najtužnija slika: Voda joj je uništila sve što ima, ali ona ne želi da se skloni sa kućnog praga

Poplave koje su nastupile u Srbiji usljed izlivanja rijeka nakon obilnih padavina, prouzrokovale su veliku štetnu seoskim domaćinstvima u Srbiji. 

Izlivene rijeke su plavile čitava domaćinstva, ono što je godinama sticano, nestajalo je u trenu oka u bujičnim vodama. O strahotama možda najbolje svjedoče pogledi zemljoradnika dok netremice gledaju u svoju imovinu koja se nalazi pod mutnom vodom.

U čitavoj toj žalosti, posebno se istakla slika jedne bake iz sela Virovo udaljenog svega nekoliko kilometara od Arilja.

Svjedočenje onih iz poplavljenih područja, malo je reći, izazivaju nevjericu i tugu u očima, baš poput one u kojoj je mladić iz Ivanjice opisao svoj doživljaj poplava u rodnom gradu, kada mu je majka javila da je nestao most preko koga je prešao u životu više od hiljadu puta.

Takođe, govori dosta i onima koji su u ovoj nedaći koja je snašla stanovnike Srbije, vidjeli Božiju kaznu, uticaj 5G mreže ili želju onih koji su sticali da imaju kuću sa pogledom na rijeku.

Ako ništa drugo, pogledajte lica svih onih koji su blijedo, bez suza i zamišljeno gledali u svoja imanja pod vodom. U svoj znoj, u dane i dane nad oranicama i u štalama.

Širi se fotka računa iz kafića u Kostreni s porukom svima koji se žale na cijene

NEZAPAMĆENA PREVARA Hrvatska je prevarila građane BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije: Ovo je klasična pljačka!