in ,

Nakon poplava stigle su najgore moguće vijesti: Samo nam je još ovo trebalo…

Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, na planinama snijeg, a meteorolzi upozoravaju i na jako olujno nevrijeme.

U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima slaba kiša se očekuje u Hercegovini.

U većem dijelu Bosne bit će umjereno oblačno. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna uglavnom između 6 i 12 stepeni.

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 11. februara biti oblačno vrijeme. Prelazak frontalnog poremećaja sa zapada uvjetovat će kišu u cijeloj zemlji, na planinama snijeg, a meteorolzi upozoravaju i na jako olujno nevrijeme.

U večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne slab snijeg će padati i u nizinama. Prijepodne će biti jakog juga. Sa dolaskom padavina vjetar mijenja smjer na sjever.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11 stupnjeva. Tokom dana doći će do postepenog pad temperatura zraka.

U Bosni će u utorak, 12. februara biti pretežno oblačno vrijeme sa sunježicom i snijegom. U Hercegovini će biti umjereno oblačno i bez padavina. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje od 2 do 5, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 5, na jugu do 8 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Mustafa efendija Cerić bijesni na Erdogana: Jeste li tražili od srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića da prizna Genocide nad Bošnjacima u Srebrenici?

Sarajevo na nogama: Zastave BiH vijore se glavnim gradom, sve podsjeća na Vučka i famoznu godinu 1984.