Ne objavljujte fotografije djece na društvenim mrežama: Majka otkrila gdje su završile slike njene kćerke i prijavila policiji

Amanda Morgan (29) majka djevojčice čije su fotografije završile na pogrešnom mjestu, upozorila je roditelje da nije pametna ideja objavljivati fotografije maloljetne djece.

Amanda je objavljivala fotografije kćerke Kalije na društvenim mrežama i nije ni znala da ju je na ovaj način dovela u opasnost. Majka je prvo saznala da su fotografije njene kćerke završile na Facebook i Instagram stranici “Slatke bebe”, piše “UNILAD”. Amanda je mislila da su ove stranice bezopasne, sve dok fotografije Kalije nisu dospjele u pogrešne ruke.

Naime, iako roditelji pokušavaju da uđu u trag distribuciji fotografija djece na sajtovima koje koriste pedofili, fotografije Amandine kćerke su dospjele na njih. Pored toga što je fotografija preuzeta, ona je i obrađena tako da djevojčica izgleda kao da je našminkana.

“Plakala sam nekontrolisano 45 minuta kad sam dobila poruku. Moj suprug nije mogao da se smiri. Mislila sam da je sve moja greška. Tri fotografije moje kćerke su završile na tom sajtu. Nikad u životu ne bih stavila filter kćerki da izgleda kao da ima šminku”, rekla je Amanda.

Majka je ostala šokirana komentarima na sajtu ispod fotografije njene kćerke.

“Malo je falilo da povratim. Nisam spavala poslije tih komentara. Ta djeca su na tom sajtu zlostavljana u komentarima i fotografije su oduzete od njihovih roditelja”, dodaje Amanda.

Iako su roditelji prijavili sajt i slučaj policiji, sajt je i dalje je aktivan.

image

Amanda sa suprugom i kćerkom

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.