in

Ne prestaju skandalima puniti naslovne strane! Kanye i Kim se sada razvode!?

Kim Kardashian i Kanye West ne prestaju da pune naslovne strane američke štampe. U jeku vijesti da je Kanye odlučio da se kandiduje na sljedećim predsjedničkim izborima stižu novi problemi. Naime, Kim je čitavu ideju oko kandidature veoma teško prihvatila i ne želi da doživi sudbinu Melanije Trump. Sve to utjecalo je na njihov odnos, pa je, prenose strani tabloidi, razvod već blizu.

Kanye je na svom nalogu na „Twitteru“ iznio niz optužbi na račun supruge i njene majke, kao i ostalih članova popularne porodice Kardashian. Da li je neka nova svađa u braku rijaliti-zvijezda prouzrokovala ovu javnu raspravu ili je Kim pretjerala sa konstantnim prigovaranjem u vezi sa kampanjom za sada nije poznato. Kanye je u nekoliko veoma oštrih tvitova punih bijesa poslao poruku, prvo Kris Jenner, naglasivši da joj neće uspjeti plan da ga smjesti u bolnicu.

‒ Kris, nemoj da ti pada na pamet da se igraš sa mnom. Ta lažna smirenost ti nije dopuštena u blizini moje djece. Pokušala si da me zatvoriš u ludnicu ‒ poručio je reper u objavama, a potom se obratio supruzi, sa kojom ima četvero djece.

‒ Znajte svi da je Kim pokušala da me smjesti u bolnicu. Ako me zatvore kao Mandelu, znate zašto se to dogodilo ‒ napisao je budući kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i izazvao lavinu komentara.

Iako je mnogima ovakvo javno iznošenje porodičnih problema u javnost previše, Kanye je od fanova dobio veliku podršku. Među njima i od onih koji smatraju da je ovo samo početak velikog kraja i da je razvod neminovan. Izgleda da, ukoliko su nekada i postojale, tajni u porodici Kardashian‒Jenner više ih neće biti. Kanye je spreman da sve iznese u javnost i pokaže šta je istina. Ipak, još ima onih koji smatraju da je reperu pomoć i te kako potrebna i da je neophodno da ode na liječenje.

Broj oboljelih od korone i dalje kritičan… U BiH ukupno 195 novozaraženih i šest smrtnih slučajeva!

Napokon dobre vijesti iz za Bosance i Hercegovce! Njemačka mijenja zakon, ovo je ključno za cijeli zapadni Balkan!