in

Nećakinja Lady Di udaje se za 32 godine starijeg milionera

Lady Kitty Spencer (29), nećakinja princeze Diane, tokom praznika zaručila se za milionera Michaela Lewisa (61). Tajkun se razveo od bivše žene s kojom ima troje djece, a njegovo bogatstvo procijenjeno je na 80 miliona funti, piše Metro.

– Michael je Kitty zaprosio prije Božića. Bila je u Cape Townu za praznike i rekla majci i ostatku porodice sretnu vijest. Michaela svi vole jer je unatoč svom velikom bogatstvu vrlo skroman i prizeman – rekao je izvor za strane medije. Lewis je, inače, 5 godina stariji od njezinog oca.
Par je prvi put zajedno u javnosti bio u avgustu 2018. godine. Tad su ih paparazzi vidjeli kako se ljube nakon što su napustili Club 55 u St Tropezu. Šuškanja o zarukama potaknuo je već u junu prošle godine veliki dijamantni prsten na zaručničkom prstu kojega je Lady Kitty pokazala na londonskom Cash & Rocket Masquerade Ballu.

Vezu su priznali tek kasnije kad su zajedno prošetali New Yorkom. Nećakinja Lady Di rekla je da ne žuri oko zasnivanja porodice.
– Vidim sebe kao majku u nekom trenutku, ali tek sam u dvadesetim godinama. Neki prijatelji mojih godina imaju djecu koja su vrlo draga, ali mislim da bi svako trebao sam odlučiti kad mu je pravo vrijeme za to – rekla je Lady Kiity tada.

NAJGORI OD NAJGORIH Ovim familijama kriminal je postao porodični posao

Mubarek dani i noći u 2020. godini: Pogledajte kada nastupaju Ramazanski i Kurban bajram, ali i ostali vjerski praznici