NEMA PREDAJE Takmičarka “Zvezda Granda” anđeoskog glasa ima veliki problem o kojem nikada ne priča!

“Zvezda Granda” Ivana Dimkovski ima anđeoski glas, ali o svom problemu koji ima skoro nikada ne priča.

Sa njom rade Mira Škorić i Ivana Negativ, za koje Dimkovski kaže da su veoma posvećene u pripremanju kandidata.

“Daju mi energiju i snagu da izdržim. Dobijam vrijedne savjete od sve tri, one su dobitna kombinacija kad se spoje” otkrila je Ivana.

Ovo nije prvi put da se mlada pevačica takmiči i da nastupa pred milionskim auditorijumom, jer je učestvovala i u “Pinkovim zvezdicama”, gde je dospjela do superfinala, a sada je otkrila i da se ova dva takmičenja značajno razlikuju.

“U ovom show-u je sve ozbiljnije, žiri je strožiji, a konkurencija je veća. Veća je napetost, veći su zahtjevi, sve je drugačije. Ipak je ono bilo takmičenje za djecu, a ovdje se takmiče i stariji i mnogo iskusniji od mene” priča mlada pjevačica.

Ivana kaže da je pjevanje voljela od malih nogu i da je išla na časove kod nekoliko profesora muzike, ali i da je talenat naslijedila od oca i majke.

Ipak, ono što je malo poznato javnosti, jeste da Ivana ima govornu manu, to jest, da zamuckuje dok priča, dok kada pjeva nema tih problema. To je je bilo opšte poznato i u “Pinkovim zvezdicama” i u “Zvezdama Granda”, ali se nije nigdje isticalo, pošto ona ne voli da priča o tome. Inače, Ivani se ovaj problem javio kada je imala šest godina i od tada se trudi da ga riješi upornim vježbanjem.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.