Sebija Izetbegović

Nestala Sebija Izetbegović

Vijesti

Posljednjih nekoliko sedmica sve manje govora ima o generalnoj direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dr. Sebiji Izetbegović. Otkako je imenovana pa da danas, nikad nije prošao veći period bez njenog spominjanja u javnosti.

Nema novinskih članaka, nema priloga na televizijama, nema komentara na društvenim mrežama. Kao da je u zemlju propala. Niko više nigdje ne spominje Sebiju Izetbegović, a donedavno je bila glavna zvijezda medijske scene.

Zaboravio ju je i Avaz koji je danima pisao o njenim potezima, divljanjima, torbicama i kišobranima. Inače, vrlo važna je vijest ko nosi kakav kišobran i koliko taj kišobran košta. Svi koji pročitaju tu informaciju odmah su dobili dotad neviđeno duhovno prosvetljenje i život im je postao kudikamo lakši.

Nema Sebije više ni u komentarima hiljada, pardon, stotina hiljada komentatora na društvenim mrežama. I tamo su je zaboravili. Nema slika i crteža, nema ni psovki, nema ništa. Svi su zaboravili Sebiju Izetbegović.

Nema Sebije ni u ekskluzivnim ispovijestima otjeranih doktora iz udobnih privatnih ordinacija. Nema je ni tamo jer nema ni ispovijesti. Gdje je nestao Klinički centar? Svi su se negdje izgubili u prljavoj decembarskoj sarajevskoj magli…

Leave your vote

1 razmišljanje na “Nestala Sebija Izetbegović

  1. poceo je snijeg nadam se da ce naci SEBIJU NEGDJE U PRTINI U KANALU POKRAJ CESTE BESTIJA LOPOVSKA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.