in ,

Neviđena bruka i sramota u show-u “Superpar” na RTL-u: Enis Bešlagić je plakao od smijeha!

Jedan od izazova u showu “Superpar” koji se emituje na RTL-u bilo je odgovaranje na pitanja i opšteg znanja, a pitanje, odnosno odgovor Hane Rodić je top tema u hrvatskim medijima.

Voditelj rijalitija Enis Bešlagić bukvalno je briznuo u plač od smijeha kada je čuo njeno razmišljanje.
Naime, Bešlagić joj je postavio pitanje koliko abeceda ima slova, te joj ponudio 4 odgovora, 31,30,29,28 bili su ponuđeni odgovori, a Hana je nakon dugog razmišljanja odgovorila 28.

Naravno to je bio više nego pogrešan odgovor, a Hana je nakon toga izjavila da je to bilo glupo pitanje i da je ona abecedu učila davno, u prvom razredu osnovne škole…

Inače, posljednju epizodu showa obilježilo je klađenje dama na njihove odabranike koji su trebali hodati u štiklama. Bada je uložila 1000 kuna na Tocu, Danijela 1133 kune u Josipa, a Hana je odlučila staviti 2000 kuna na svog Gorana.
Enis je objasnio takmičarkama šta se očekuje od njihovih partnera – uz prolaženje kroz poligone trebaju obući štikle, suknju, grudnjak, bluzu, maramu, naušnice, torbicu te staviti ruž, a naravno, pritom će imati vremensko ograničenje.

Jana je ponovno pokazala da je njeno povjerenje u Miroslava veliko pa je uložila 2300 kuna, Matea na Luku 2500 kuna, a Tina je odlučila maksimalno riskirati i na Davora je uložila gotovo sve, 3100 kuna te im je na računu ostalo samo 100 kuna.

NOĆNA MORA MILORADA DODIKA Panika vlada u Republici Srpskoj, ovo je dokaz

Tetke dobile status trećeg roditelja