Baho

Nevjerovatan potez Bahe Topalbećirevića nakon utakmice sinoć

Sport

Legendarni televizijski komentator Sabahudin Baho Topalbećirević pretplaćen je na sve velike uspjehe reprezentacija Bosne i Hercegovine i mnogo puta je donio sreću našim najboljim sportistima.

I sinoć je u Mejdanu sjajno komentarisao utakmicu, ali ono što je uradio nakon završetka meča zaista je bilo sjajno. Pokazao je kolika je veličina…

Naime, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka Baho je pred kompletnom sportskom javnosti, a poslije i pred selektorom Bilalom Šumanom, utakmice baraže najavio u Tuzli.

Nakon svih problema s organizacijom u Sarajevu, Baho je u nekoj mjeri preuzeo odgovornost i već uradio posao Saveza. Jer zaista Tuzla i zaslužuje reprezentaciju, ali je njegov potez bio do kraja hrabar.

Najavio je Baho bez ikakvih potvrda iz Saveza i vjerovatno se zauvijek upisao u srca ljubitelja sporta u Tuzli. Tako to radi naša legenda. Svaka čast…

Leave your vote

3 razmišljanja na “Nevjerovatan potez Bahe Topalbećirevića nakon utakmice sinoć

  1. Kakav Topalbečirević, kakvi bakraći. Ništa on nije najavio. On voli u svojim komentarima da glumi selektora, pratite njegove prenose i lahko će te doći do takvog zaključka. Ništa on nije večeras najavio, on to ćini stalno. Njegova su usta puna prijedloga puna ideja u smislu moglo je to ovako, moglo je to onako. Sram ga bilo, ne donosi on nama nikakvu sreću, već kad mi pobijedimo on otima mikrofon i počinje sam sebe hvalit, zato se vama, možda ćini da kad on prenosi donosi nam sreću. To jednostavno nije istina! Pregledajmo sve njegove prijenose i lahko ćemo doći do zaključka. To je najveća sportska govedina!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.