Nevjerovatna ponuda: U prodaji montažna kuća koju možete sastaviti za samo osam sati – cijena 10.500 KM!

Ukoliko ste sam svoj majstor i apsolutno sve volite i želite uraditi sami, Amazon je u prodaju pustio gostinjsku kuću koju dvije osobe mogu smontirati za samo osam sati.

Ova kuća kompanije Allwood može se pretvoriti u gostinjsku kuću, studio, vrtnu kuću, ali može biti sve ono što vam srce poželi i nije je teže sastaviti od tipične kupovine u IKEA-i.
Kompletnu kuću, dvije osobe mogu sastaviti za samo osam sati.

“Kuće su napravljene od kvalitetnog čvrstog nordijskog drva. Ovaj bezvremenski dizajn predstavlja alternativu klasičnim konstrukcijama za brvnare.

Može biti gostinjska kuća ili čak maloprodajni prostor. Svestrana kuća Solvalla također se može postaviti na krovovima zgrada. Sastavite je sami uz jednostavne upute korak po korak ”, napisali su iz kompanije na svojoj web stranici.

Ukupna površina kuće iznosi 16 kvadratnih metara, a teška je otprilike 1125 kilograma.

Amazon koji je prodavao proizvod kaže da nije trenutno nedostupan, ali svako ko ga želi naručiti može to učiniti na službenoj web stranici Allwooda za 6.550 dolara (oko 10. 500 konvertibilnih maraka).
Jedine stvari koje nećete naći u kompletu ove kuće su krovne šindre i materijali za temelj. Kako kompanija Allwood procjenjuje to će vas koštati između 150 dolara i 170 dolara.

Za uvođenje stuje i kanalizacije morat ćete sami pobrinuti.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.