in

Nevjerovatno! Pogledajte kako izgleda ova 63-godišnja baka! Svoj mladalački izgled pripisuje ovome!

Tajvanska glumica, pjevačica i televizijska voditeljica, Chen Meifen, u poljednjih nekoliko dana privukla je pažnju brojnih svjetskih medija. Čini se kako mnogima nije jasno kako Chen ne stari. Ova Tajvančanka ima 63 godine, a kako tvrde njeni obožavatelji izgleda bar duplo mlađe. Chen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve osvojila svojim pojavljivanjem. Tajvanska voditeljica nosila je providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala ključne dijelove tijela, a cijena haljine iznosi 15 hiljada funti.

Haljina je otkrivala i njen zategnuti stomak, a mnogi su se obožavatelji pitali koja je tajna Cheninog mladenačkog izgleda. Ova glumica posljednjih 30 godina je aktivna ispred malih ekrana, te nosi titulu najzgodnije tete na Tajvanu. Zvijezda nacionalne televizije tvrdi kako svoj izgled pripisuje tome što stalno koristi đumbir, te pije supu za doručak.

– Inače, u supu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu – izjavila je u jednom telefonskom intervjuu. Uprkos zdravoj prehrani, Chen se ne može natjerati da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vježba jednom do dva puta sedmično.
– Znam da trebam vježbati. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja se uvijek moram prisiljavati da vježbam – priznala je Chen koja ima 52 kilograma, a štikle nosi svaki dan. Ipak, Chen je najsretnija kada se može opustiti pa onda nosi traperice i majicu s kratkim rukavima.

https://www.instagram.com/p/B0OUXqNFtKV/?utm_source=ig_embed

VEOMA ČUDNO! Misteriozno biće nasukalo se na plažu! Znate li šta je ovo?!

STRAŠNO: Ljudi padaju kao pokošeni od korona virusa (VIDEO)