NEZAPAMĆENA KATASTROFA U BH. KOMŠILUKU Pukla brana, sve je poplavljeno… Proglašena vanredna situacija, nekim mjestima ne može da se priđe!

Usljed padavina koje su zadesile zapadnu Srbiju, na teritoriji opštine Ljig proglašena je vanredna situacija, odnosno Kačerski kraj gdje su i prije 15 dana bile poplave.

Vezani tekst————-> Velike poplave pogodile BiH: Bujica nosila sve pred sobom

“Nisu bile velike padavine, ali je popustila brana u Gorašima koja nam je napravila veliki problem, ne samo u Kačerskom kraju, nego na cijeloj teritoriji opštine Ljig i mi smo sad na terenu sa vatrogascima i sa našim stručnim službama”, izjavio je za Glas zapadne Srbije predsjednik opštine Dragan Lazarević.

On je dodao da je trenutno najkritičnija situacija u Mjesnoj zajednici Kozelj kojoj je nemoguće prići.

“Imamo neprohodan put Ljig – Kozelj gdje je u ovoj situaciji nemoguće prići toj mjesnoj zajednici. Ono što je najvažnije je da nema ljudskih žrtava. Sve što je do nas mi dajemo od sebe i idemo tamo da pokušamo da sa neke druge strane priđemo do te mjesne zajednice i da vidimo šta je preko potrebno tim mještanima”, rekao je Lazarević.

U ostalim mjesnim zajednicama poplavljena su neka domaćinstva, i usjevi, oštećeni putevi i mostovi, ali za sada nema većih problema, sve je prohodno i moguća je intervencija.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.