Njemica kupila 5-godišnju iračku curicu, držala je za roba i ostavila zavezanu lancem na suncu da umre u mukama od žeđi

27-godišnja Njemica Jennifer W. i njen suprug 2015. kupili su djevojčicu koju su držali kao kućnu robinju u iračkom gradu Mosulu, te je svirepo mučili do smrti.

Petogodišnja djevojčica bila je u skupini zarobljenika koje su u sjevernom Iraku uhvatili i porobili pripadnici zloglasne terorističke skupine Islamska država (IS).

Jennifer W se pridružila IS-u 2014. i u Iraku patrolirala parkovima Mosula i Faludže, naoružana kalašnjikovim, pištoljem i opasana eksplozivom, sa zadatkom da nadzire da li se žene odijevaju i ponašaju u skladu s odredbama koje su nametnuli islamistički teroristi.

Kad se malena curica razboljela i smočila madrac, suprug njemačke teroristkinje izveo je dijete ispred kuće i za kaznu je lancem zavezao te ostavio da se prži na suncu sve dok maleno dijete u teškim mukama nije umrlo od žeđi. Jennifer W. mu je to dopustila i nije učinila ništa da spasi život djetetu.

Nekoliko mjeseci nakon tog događaja teroristkinja se pojavila u njemačkom veleposlanstvu u Ankari da obnovi svoje dokumente. Tada ju je privela turska policija, kako piše BBC. Izručena je Njemačkoj, gdje su joj zbog nedostatka dokaza isprva dozvolili da se vrati kući u Donju Sasku.

No, kad je pokušala otputovati u Siriju, njemačka policija ju je uhitila u julu i od tada je u pritvoru. Optužena je za ubojstvo i ratne zločine na sudu u Münchenu. U slučaju da bude osuđena, prijeti joj maksimalna kazna doživotnog zatvora.

Nakon trogodišnje okupacije, Mosul je prošle godine oslobođen od IS-a, koji je sada izgubio kontrolu nad gotovo svim teritorijem koji je kontrolirao u Iraku i Siriji.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.