Noć pred vjenčanje rekao joj je da jedva čeka da se oženi njom: Na dan svadbe priredio joj je šok kakav se ne pamti

Medicinska sestra Saša Aristid (29) bila je 10 godina u vezi sa Kevinom Hipolajtom, prije nego što su “odlučili” da se vjenčaju.

“Vjerili smo se još 2017. godine i od tada smo planirali naš dan. Nije mi bilo ni na kraj pameti da se neće pojaviti jer je veče prije svadbe govorio kako je uzbuđen. Ipak, kada se to dogodilo, shvatila sam da se osjećam prazno. Nisam imala bilo kakvu emociju, kao da sam bila u transu”, ispričala je Saša u podkastu “Ril Fiks”.

Ali mladoženja ne samo da se nije pojavio na vjenčanju već je Saši priredio niz neprijatnih iznenađenja.

Da nešto nije u redu, shvatila je dok se spremala sa djeverušama. Pozvala ju je tada cvjećarka i rekla da joj ne dozvoljavaju da postavi cvijetne aranžmane na mjestu gdje je trebalo da bude organizovana svadba.

Javio joj se zatim brat jedne djeveruše i saopštio da ne puštaju goste da uđu na vjenčanje jer ono nije ni zakazano ni plaćeno, što je, inače, bila obaveza mladoženje.

Pozvala je Kevina koji joj je rekao da kasni i da će stići svakog trena.

“Tri sata je govorio da dolazi, da je na putu, a zapravo je lagao”, rekla je Saša, prenosi “San”.

Nekoliko sedmica kasnije pojavio se pred njenim vratima, izvinio joj se pravdajući joj se privatnim razlozima, ali mu nije oprostila.

“Prekinula sam taj odnos i tako bi postupio svako ko drži do sebe. Nadam se da ću jednom pronaći muškarca sa kojim ću se vjenčati i zasnovati porodicu”, poručila je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.