Novi skandal MMA legende! McGregor uhapšen zbog napastvovanja na Korzici!

Globus

Poznati irski MMA borac Conor McGregor uhapšen je na Korzici i određen mu je pritvor nakon što ga je saslušala policija zbog optužbi za zlostavljanje i nedolično ponašanje, prenose britanski mediji.

”Poslije žalbe podnijete 10. septembra u kojoj se određuju činjeniice koje mogu da budu kvalifikovane kao pokušaj napastvovanja, gospodin Conor McGregor bio je predmet saslušavanja policije u režimu policijskog pritvora”, saopšteno je iz policije.

Britanski ”Daily mail” i ”Mirror” prenose da se McGregor (32) “javno obnažio”, nakon čega je priveden.

32-godišnji Irac boravio je na Mediteranu na svojoj jahti, a iz još nerazjašnjenih razloga uhapšen je i ispitan u subotu.

 

Portal TMZ javlja da je do incidenta navodno došlo u jednom kafiću, a McGregor je TMZ-u preko svojih predstavnika poručio da odbacuje sve optužbe te da ništa nije skrivio.

UFC-jeva zvijezda poznata je po brojim incidentima. Napao je autobus s UFC-jevim borcima te na njega bacio kantu za smeće, u hotelu u Miamiju 2019. oteo je muškarcu mobitel, a u aprilu prošle godine iz čista mira je u Irskoj šakom u glavu udario jednog muškarca u pubu.

Leave your vote