Dodik

Objavljena ”sramotna” fotografija Milorada Dodika: Koliko bi platio da ova slika ne postoji?

Posljednje Vijesti

Milorad Dodik i danas je jedan od uticajnijih bh. političara iako njegova stranka SNSD nije u vlasti na državnom nivou. Opšteprihvaćena je činjenica da Dodik vlada entitetom RS i da uglavnom sam može donositi sve važnije odluke.

Njegov najveći politički rival (iako nemaju direktan kontakt u svojoj izbornoj jedinici) bez sumnje je Bakir Izetbegović. Česti su sukobi ove dvojice političara i lidera, a ima mnogo onih koji vjeruju da su ti sukobi izrežirani i da zapravo mnogo dobrog donose i jednoj i drugoj strani.

Dodik i Izetbegović su najveći politički neprijatelji u BiH, ali i njihov odnos ima uspone i padove. Ne tako davno, viđali su se, pregovarali i dogovarali, a susret u Istočnom Sarajevu prošle godine o mehanizmu kordinacije zapravo je bio posljednja slamčica spasa za Dodik koju mu je dao Izetbegović.

Izetbegović i Dodik
Izetbegović i Dodik

Onda su opet postali neprijatelji i često se optužuju na najtežoj mogućoj osnovi. Dok narod jedva sastavlja kraj s krajem. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila i fotografija koja na najbolji način pokazuje prilike u bh. politici. Nastala je prije nekoliko godina, a Dodik i Izetbegović uopće ne izgledaju posvađani i jedan drugom mrski.

Svima je jasno da postoje dvije priče. Jedna za nas, druga za njih. Ko zna o čemu pričaju kad se čuju telefonom i na šta to liči. Šta bi dali da ovakve fotografije ne procure u javnost i nanesu im štetu…

Jer zaboga, oni su zakleti neprijatelji, čemu mogu zajedno da se smiju i čemu mogu zajedno da budu zadovoljni. A ova slika nije montaža…

Leave your vote

8 razmišljanja na “Objavljena ”sramotna” fotografija Milorada Dodika: Koliko bi platio da ova slika ne postoji?

  1. Obojica su idioti,koliko znam idiotizam je neizljeciva bolest ljudskog uma ,ni onaj treci nije u boljem stanju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.