in

Odbornik SNSD-a brutalno pretukao majku petoro djece

Sve se to dogodilo upravo u kafe baru „Tango“ u centru Prnjavora

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Prnjavor Draško Aulić brutalno je pretukao bivšu radnicu, majku petoro djece nanijevši joj teške povrede kičme i ruku.

Kako nam je ispričala njegova žrtva, inače bivša radnica u kafe baru „Tango“ koji je u vlasništvu SNSD-ovog odbornika, Aulić ju je prije nekolika dana tukao, šamarao i na kraju bacio na pod gdje je nastavio sa premlaćivanjem.

Sve se to dogodilo upravo u kafe baru „Tango“ u centru Prnjavora, a niko od prisutnih nije regovao. Naša sagovornica je na kraju uspjela da pozove policiju, nakon čega je Aulić zatvorio kafe bar i ostavio je.

Ova majka petoro djece kaže za BUKU da ne želi da se provlači po medijima, ali da mora da ispriča šta se desilo.

„Znam da on to negira, ali ja sam pretučena“, kaže naša sagovornica čije ime je poznato našoj redakciji.

„Ja sam radila nekad u njegovom lokalu, a tad sam otišla tamo na piće, jer je taj dan bio rođendan bivšem radnom kolegi. Tu je bio s njim još jedan gospodin kojeg zovu Cigo i bilo je možda još pet do šest ljudi. I u tom momentu, kad sam ja prišla, čestitala rođendan i naručila sebi piće, nakon kratke priče on (Aulić) je malo popio i pitao tog Cigu je li joj bolje raditi u Tangu (lokal u vlasništvu Aulića) ili u tom gdje sad radim kao ispomoć. Ja sam im rekla da ja neću ni svađu ni galamu i da isti šljam dolazi u obje kafane i krenula da izađem. Onda me je on uhvatio za ruku i počeo šamarati, šamarati i šamarati. Pa me je udarao nogom u guzicu dok sam ja pokušavala izaći. I onda me je napolju otresao od beton, nakon čega je čučnuo i nastavio da me opet šamara. Uzeo mi je torbu i oduzeo mi telefon. Nakon što sam tražila da mi vrati telefon on mi je dao nejgov mobilni misleći da ću ja zvati nekog drugog čiji broj ne mogu da pronađem u njegovom telefonu. Tad sam ja sa tog telefona nazvala policiju i rekla da pošalju patrolu pred kafe bar Tango zato što me je prebio gazda tog lokala. On mi je onda oteo i taj telefon i reko da se zaključava kafana jer dolazi policija. Mene su tu ostavili i ubrzo je došla policija“, ispričala nam je ova žena pokušavajući opisati šta je proživjela te noći.

Kako je rekla, Aulić ju je toliko pretukao da nije mogla da hoda i da su joj u Prnjavoru uspjeli samo ukazati prvu pomoć.

„Nisam mogla ni hodati, kičma mi je povrijeđena. Tad su me hitno odvezli u bolnicu gdje mi ništa nisu mogli jer sam imala velike bolove i onda sam završila na Kliničkom centru u Banjaluci. Sad idem stalno na kontrole, ne radim… Od lakta do prsta nisam mogla da pipnem ruke koliko me je sve boljelo. Laktovima sam udarila u beton i oni su mi oštećeni. Kičma mi je najvše stradala, donji dio kičme… Modrice po tijelu“, rekla je ona za BUKU.

Zanimljivo je da se cijela ova priča pokušava staviti „pod tepih“, a mnogi sumnjaju da je to zbog činjenice da je Aulić veoma uticajan u Prnjavaoru i da obavlja funkciju odbornika vladajućeg SNSD-a u Skupštini opštine.

Aulića smo više puta pokušali kontaktirati, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Iz Policijske uprave Banjaluka su nam potvrdili da se desio napad na žensku osobu u Prnjavoru u kojoj je, kako su pojasnili učestvovalo lice inicijala D.A.

„Oštećeno lice je saslušano u svojstvu svjedoka oštećenog, kojom prilikom nije stavilo prijedlog za krivično gonjenje lica D.A. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“, a koje se u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku goni po prijedlogu oštećenog, te je isti u skladu sa tim sankcionisan zbog počinjenih prekršaja „Tuča i fizički napad“ i „Vrijeđanje“ iz oblasti Zakona o javnom redu i miru“, rekli su nam u policiji.

Ovo je drugi slučaj nasilja nad ženama u posljednjih nekoliko dana koji potresa ovu malu opštinu. Prvi slučaj je nasilje u porodici koje je isplivalo nakon što su objavljene fotografije brutalno pretučene žene, koju je unakazio suprug.

Inače, Aulić je široj javnosti postao poznat prije nekoliko mjeseci kada je objavio bizaran video snimak sebe u kućnoj izolaciji.

Afera respirator se nastavlja: Tužilaštvo BiH se žalilo zbog ukidanja mjera zabrane Novaliću, Solaku i Hodžiću

U Studentskom domu Bjelave pripremljen izolatorij sa 100 kreveta