Odlazak legende: Teslićanin čiji je glas godinama pratio svaki hrvatski sportski uspjeh neslavno je završio svoju eru na HRT-u

Poznati hrvatski sportski komentator Drago Ćosić dobio je otkaz nakon afere sa navodnom preprodajom VIP ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji.
Legendarni hrvatski komentator dobio otkaz zbog skandala sa ulaznicama

Prije nekoliko dana stigla je vijest da su iz European Broadcasting Uniona (EBU), krovnog udruženja javnih televizija u Evropi, od FIFA-e dobili informaciju o preprodaji njihovih ulaznica na crnom tržištu.

EBU je nakon provedene istrage utvrdio da se radi o ulaznicama koje je ova organizacija poslala državnoj televiziji Hrvatske i od tada je pokrenuta istraga u HRT-u, te je izbio pravi skandal.

Prema pisanju hrvatskih medija, Drago Ćosić i Saša Dedić (međunarodni koordinator) samostalno su raspolagali svim ulaznicama koje je EBU poslao HRT-u, a preprodali su 40-ak ulaznica čije su cijene rasle i do nekoliko hiljada eura.

Ovaj slučaj neće proći bez tužbe jer je Ćosićev advokat Mate Marić već najavio poduzimanje određenih pravnih koraka.
“Drago mi je jutros poslao SMS da je dobio otkaz. Idemo u radni spor, to neće proći jer nema elemenata kaznenog djela”, izjavio je Ćosićev advokat za Index.hr.

Prema informacijama iz Hrvatske, Drago Ćosić neće dobiti otpremninu, a u istrazi protiv njega i HRT-a učestvovao je i DORH koji ih tereti za kazneno djelo pronevjere.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.