in , ,

Oglasio se muškarac kojeg je kamera na utakmici uhvatila sa ljubavnicom

Inače, preljubnik je tražio i oproštaj od svoje djevojke.

Muškarca je “kiss cam” uhvatio kako se ljubi s ljubavnicom tokom nogometne utakmice. Zbog njegovog čudnog ponašanja, snimak se brzo počeo širiti društvenim mrežama i postao je viralni hit.

VEZANI ČLANCI: UHVAĆENI U PREVARI? Ljubavnicu odveo na utakmicu, a kamera je snimila SVE

Za samo dva dana video je pogledalo 22,6 miliona ljudi, a vrlo brzo saznalo se i da je riječ o Ekvadorcu Dejviju Andradeu (Deyvi). On se oglasio na društvenim mrežama.

– Šta biste uradili da je na mom mjestu žena? Kruže brojni snimci nevjernih žena, a njima se niko ne ruga u ovolikoj mjeri. Branit ću svoju čast i ponos kao muškarac sve do kraja. Svi mi griješimo i svi se možemo pokajati. Zahvaljujem svima koji su me pozvali u crkvu, otići ću kako bih mogao zaliječiti svoju porodicu. Bog je velik, a sve te žene koje me kritiziraju licemjerne su jer znam da su i same varale – napisao je u objavi koju prenosi “Metro”.

Kako dalje ističe, svako griješi i treba oprostiti svima.

– Nemate pojma kakvu ste štetu nanijeli svojom mržnjom. Svako griješi i trebamo oprostiti. Bog će mi dati snage – napisao je.

Inače, preljubnik je tražio i oproštaj od svoje djevojke.

– Želim se vratiti životu s tobom, draga. Jako mi je žao i na ovaj način želim javno progovoriti o ovoj gluposti, kako bih te mogao zamoliti da mi oprostiš. Zbunjen sam, ali želim da mi se vratiš. Oprosti mi. Volim te. Vrati se – napisao je.

Sudeći prema kasnijoj objavi, ona ipak nije bila spremna oprostiti prevaru.

– Bez obzira na sve, moja je veza gotova i moram nastaviti sa životom. Žao mi je zbog toga što sam učinio, ali ne mogu više moliti za oproštaj. Nikad više neću pogriješiti i znam da ću naći osobu koja me voli i prihvata – zaključio je.

Ova dva preduzeća traže 44 radnika, plata do 1.336 KM

Vlasti izdale IZNIMNO važno upozorenje za građane, a tiče se veoma OPASNOG koronavirusa!