in

Ognjen sa porodicom uživa na sunčanim Maldivima, a zbog ovih fotografija mu zavide

Ognjen Amidžić u sred zime uživa na sunčanim Maldivima sa svojom suprugom Danijelom i sinom Matijom.

View this post on Instagram

Dobro jutro

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on

Njegova supruga je oduševila izgledom u kupaćem kostimu. Njeni pratioci na Instagramu ne prestaju da je obasipaju komplimentima i da ističu koliko je zgodna.

 

Inače, Danijela i Ognjen Amidžić u skladom su braku već šest godina. Oni su se upoznali davne 2009, kada je Danijela bila Ognjenova gošća u emisiji “Ami G Show”. Tada su oboje bili zauzeti, voditelj je bio oženjen, a Dimitrovska je bila u dugogodišnjoj vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem.
Već 2010. počelo je da se šuška da je Amidžić posle razvoda uplovio u romansu sa zgodnom manekenkom, koja je tada živjela na relaciji Beograd-New York i radila kao model brenda “Victoria Secret”. Njihov ponovni susret desio se upravo u New Yorku na jednoj privatnoj zabavi, poslije čega su razmijenili brojeve telefona.
Ubrzo se iz drugarstva rodila velika ljubav, koja je krunisana brakom.
Kao kruna njihove ljubavi rodio se sin Matija, a Danijela i Ognjen ne kriju da bi ponovo voljeli da se ostvare u ulozi roditelja.

Kolinda Grabar – Kitarović drhtavim glasom nakon historijskog neuspjeha: “Ni jednu riječ više neću reći protiv svojih prethodnika i sljedbenika”

Bill Gates: Bogati bi morali plaćati puno veće poreze!