in

OPASAN SUKOB NAKON DERBIJA Žestoke optužbe iz Željezničara: Sarajevo i Horde zla na nogama, ovo se mnogima neće svidjeti!
FK Željezničar je nakon poraza od gradskog rivala Sarajeva zapao u još dublju krizu koja je žestoko odjeknula nekoliko suspenzija u svlačionici Plavih.

Klupu je između ostalih morao napustiti i član stručnog štaba i dugogodišnji kapiten Zajko Zeba.

Plavi su večerasa poraženi sa 2:1 u vječitom derbiju, a trener Milomir Odović je nakon utakmice osuo paljbu po sucima.

“Utakmicu je odlučilo, odnosno pokvarilo isključenje Bakrača. Nezadovoljan sam dobrim dijelom igrača. Sarajevo je, posebno u prvom poluvremenu dominiralo, a mi smo se u nastavku malo konsolidovali.
Čuvanje rezultata je uslovilo da Sarajevo više nije dominiralo. Meni je najveće postignuće povratak Veselinovića i dolazak malog Osmanovića. Jedno se trenira, a drugo se pokazuje na terenu. Neki igrači…”, rekao je Odović, te je dodao:

“Mi moramo dalje, ali trebali bismo igrati kako radimo na treninzima. Ne mogu da shvatim. Ja sam igrao mnogo derbija po uputama trenera. Ne znam šta je u ovom slučaju drugačije. Nadam se da ćemo smoći snage da počnemo dobro igrati. Ne mogu da shvatim neke stvari”.

Odović smatra da je sudija pomogao Sarajevu. Na pitanje novinara da li je Irfan peljto malo “pogurao” Bordo tim je rekao:

“Mislim da jeste. Vidite kakve je startove puštao u prvih 20 minuta”, rekao je Odović, koji je najavio pojačanja u klubu.
“Mi ćemo morati kupiti nekoliko igrača. Ima tu i nekoliko juniora, ali oni ne mogu biti nosioci igre. Kod izbora igrača morate znati šta hoćete i morate imati malo sreće u svemu tome”.

Komšić ozbiljno zaprijetio razaračima BiH: Naša obaveza je da se suprostavimo!

Ispovijest Bišćanke sa porno-snimka: Danima sam u očaju