Opljačkao kladionicu “Premier”, prevario je i policiju i radnike: Svima je za oko zapao jedan detalj…

Pljačka se dogodila sinoć pred kraj radnog vremena oko 22.00 sata, u ulici Branilaca vijenaca

U sarajevskoj opštini Vogošća je iz sportske kladionice “Premier” nepoznato lice uz prijetnju oštrim predmetom ukralo određenu sumu novca, a zatim pobjeglo.

Policija i dalje traži lopova koji se dosjetio da opljačka kladionicu “Premier” pred sami kraj radnog vremena. Bukvalno je znao kad su “pare na kamari” i tako je sve prevario, a i bijeg mu je bio lakši.

Pljačka se dogodila pred kraj radnog vremena oko 22.00 sata, u ulici Branilaca vijenaca, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Radnici su se bacili u potragu, ali nisu uspjeli pronači lopova, kad je policija došla, već je bilo kasno…

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Istog dana, oko 21.30 sata, u sarajevskoj opštini Stari Grad, policija je uhapsila muškarca rođenog u Siriji čiji su inicijali M.S. /24/, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

Kod ovog lica su pretresom pronađena i oduzeta dva mobilna telefona, koja su ukradena na području sarajevske opštine Centar.

M.S. je predat u Jedinicu za obezbjeđenje objekata i zadržavanje uhapšenih lica MUP-a Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad njim.

Policijski službenici uhapsili su juče u Sarajevu u popodnevnim satima lice čiji su inicijali E.H. /37/, zbog postojanja osnova sumnje da je istog dana na tramvajskom stajalištu Dolac Malta ukrao mobilni telefon od lica čiji su inicijali Ć.DŽ.

E.H. je predat u Jedinicu za obezbjeđenje objekata i zadržavanje uhapšenih lica, te se nastavlja rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela.