in ,

Oštra kazna za Džeku nakon tuče sa saigračem, evo kako je Dijamant reagovao na ovo!

Edin Džeko
Edin Džeko

Proteklih dana jedna od udarnih vijesti u italijanskim medijima bio je sukob Edin Džeke (33) i njegovog saigrača iz Rome Stephana El Shaarawyja, koji se desio na poluvremenu susreta sa SPAL-om.

Do sukoba je došlo nakon što je Džeko prigovorio El Shaarawyju jer mu nije dodao loptu u jednoj situaciji. Italijan mu se odlučio usprotiviti, pa je došlo do naguravanja, a veći fizički sukob spriječili su saigrači.
Džeko je prema naknadno otkrivenim informacijama El Shaarawyja okačio za vješalicu u svlačionici, a Italijana su spasili Olsen i Fazio.

Po povratku sa reprezentativnih obaveza, Džeko je imao informativni razgovor sa čelnicima kluba, koji su ga odlučili novčano kazniti.

“Corriere dello Sport” prenosi kako se Džeko na jučerašnjem treningu izvinio El Shaarawyju i pružio mu ruku pred čitavom ekipom.

“Pogriješio sam! Sada smo svi zajedno, još uvijek možemo napredovati na tabeli”, poručio je Džeko, prenosi pomenuti izvor.

Iako se govorilo kako bi zbog problema sa ložom mogao propustiti derbi sa Napolijem, Džeko će gotovo sigurno igrati u tom meču.

Bliži nam se Lejletul-miradž, noć koja najavljuje dolazak Ramazana

Zaboravite na sve dijete! Napravite napitak s kojim ćete do ljeta smršati!