Otac Muhameda Bešića potukao se sa MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem

Crna hronika

Meho Bešić (49), otac našeg fudbalskog reprezentativca Muhameda Bešića, poznat po svom prgavom ponašanju, ponovo je u fokusu javnosti, nakon što se juče ujutro potukao u centru Srebrenika.

Kako saznajemo, Bešić se juče ujutro potukao sa lokalnim MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem Lekijem.

Svemu je prethodilo upućivanje prijetnji koje je sa svog Facebooka Bešić slao Ferizoviću na njegov profil.

Rano ujutro su se sreli i sve je završilo fizičkim obračunom.

Iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona potvrđeno nam je da je do tuče u centru Srebrenika došlo juče ujutro oko 9 sati.

– Nepoznati građanin telefonom je obavijestio nadležnu policijsku stanicu da je došlo do tuče dvije osobe u blizini benzinske pumpe. Obje osobe su zatražile ljekarsku pomoć u Domu zdravlja Srebrenik. Potrebne mjere i radnje poduzimaju službenici Odjela krim-policije PU Srebrenik – kazala je Amra Kapidžić,glasnogovornica MUP-a TK za Faktor.

Nezvanično saznajemo da su se Bešić i Ferizović “pošteno dokačili”, te da obojica imaju više povreda, zbog kojih će biti upućeni na UKC Tuzla.

Navodno je Bešić u okršaju izvukao nešto deblji kraj.

Meho Bešić se do nedavno nalazio na odsluženju kazne u Kazneno-popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Orašju, gdje je trebao biti do februara sljedeće godine, nakon što mu je objedinjeno više kazni zbog različitih krivičnih djela.

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u žiži interesovanja medija u našoj zemlji desio se krajem augusta 2017. godine u naselju Falešići kod Srebrenika, kada je nakon svađe sa komšijama otac fudbalskog reprezentativca pogođen mecima u ruku i nogu.

U junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo. U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe.

 

(Faktor)

Leave your vote