Senad Šepić

Otklanjamo misteriju: Ko stoji iza Šepićeve nove stranke?

Posljednje Vijesti

Pokret za Evropu će uskoro zatalasati bh. političku scenu, a nakon sastanka Inicijativnog odbora nove stranke, nema više nikakve dvojbe. Skrivanja iza zida mogu prestati jer je poznato ko stoji iza nove stranke.

Austrija: Hiljade ljudi izašlo na ulice Linza

Od početka se razvijala misterija: ko će biti članovi Pokreta, a sada se već znaju mnoga imena koja će činiti okosnicu i Predsjedništvo stranke. Znate li ko će biti članovi stranke čiji će predsjednik biti alfa i omega Senad Šepić.

Osim njega, u vrhu će biti i Sadik Ahmetović, donedavno član SDA i Salko Sokolović, također isključen član SDA. Oni su ujedno i najpoznatiji članovi partije čiji je će član biti i Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Babić u dilemi

Članstvo će potpisati i Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Starog Grada Sarajevo, a u toku su pregovori i sa Šuhretom Fazlićem, gradonačelnikom Bihaća. Pokretu je pristupila Ivana Grgić, donedavno visoko pozicionirana članica SDP-a.

Pregovara se i sa Amrom Babić, načelnicom Visokog kao i još nekim poznatim imenima. Ognjen Tadić iz SDS-a je odbio, ali ne i Dragan Mektić koji je zainteresovan za ulazak u Pokret, ali mu još nije dao zvaničnu podršku.

Važno je reći i da Pokret ima podršku velikog broja stranih organizacija s jakim vezama u BiH. Biće interesantno posmatrati razvoj ove stranke čiji je uspjeh teško prognozirati.

PRATITE SVE VIJESTI IZ BH. DIJASPORE NA NAŠEM FACEBOOKU

Leave your vote

4 razmišljanja na “Otklanjamo misteriju: Ko stoji iza Šepićeve nove stranke?

  1. Toje ono sto svakog postenog covjeka vreda dokje meni dobro do bra je I stranka dok meni nije dobro nevalja ni stranka iodma se osniva nova stranka za jos vecu I bolju poziciju za izvlacenje drzavnog novca manje drzave a vise stranaka nejma u svjetu sto u bosni I hwrcegovini

  2. Manje drzave a vise stranka nejma u svjetu sto u bosni I hwrcegovini Toje samo izvlacenje drzavni para izivljenje na racun drzave sa toliko diploma zasto neide u proizvodni sektor ne tamo treba raditi za manje para auplitici se nikako neradi a dobro zaradi

  3. Pojedini bi kriticari trebali prvo da se opismene, ako zele javno kritikovati. Tako bi ih drugi mogli lakse razumjeti! Senad Sepic je nova nada naroda Bosne i Hercegovine.SDA-ovce ljuti to sto je Senad Sepic stisnuo petlju i bacio kakiru izmetbegovicu rukavicu u facu i kazao mu da vise nije njegov potrcko i poslusnik, odnosno narodni izdanik. Za to mu cestitam i zelim mu svu srecu ovoga svijeta i beskrajnu snagu u borbi protiv nepotizma, korupcije i potlacenstav bosanske raje!!!!!!!! Zivjela nova pokretacka snaga protiv sda i njenih guzouvlakaca.

  4. Moj lični stav oko osnivanja novog političkog bloka, je potpuno jasan! Da budem krajnje iskren, iz poznatog razloga meni lično kao i mnogim gradzanima Bih…. Naime kako smo dug niz god, navikli da u Drzavi Bih, je jedino produktivna politika, i od tog velikoga Giganta se moze zivjeti, po Evropskim standardima…. Ali izmedzu ostslog ima svoje opravdanje, a to je u smislu izreke, kako smo posijali tako čemo i pozeti, ali je bitno da se jednom za uvjek sahrani ta diktatorna pol, Izetbegoviča i njihove SDA… Jer mi gradzani smo navikli na sve, pa stoga podrzavam i ovaj novi pol, blok, da se uvjerimo šta to moze da učini čovjek iz ljute Krajine. SRETNO…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.