in , ,

Otkriveno da li će doći do nastavka snimanja serije Lud, zbunjen, normalan

“Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije ‘Lud, zbunjen, normalan’”, potvrdio je Isović

“Službeno je, nakon smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije ‘Lud, zbunjen, normalan’”, kazao je Isović.

Glavu porodice, Izeta Fazlinovića tumačio je upravo legendarni Mustafa Nadarević koji je 22. novembra izgubio bitku s karcinomom pluća u 77. godini. Vijest o njegovom odlasku, glavnom protagonisti u seriji, potresla je glumački svijet, ali i brojne fanove njegovog lika i djela.

Da bez Mustafe Nadarevića popularna serija ne bi imala smisla, kazao je to Isović još davno, stoga je ova odluka o prekidu snimanja sasvim logična.

Serija “Lud, zbunjen, normalan” nasmijavala je generacije svih uzrasta godinama, i sve što još može publika ispred malih ekrana jeste uživati u reprizama i prisjetiti se barem na taj način sjajnih epizoda i glumačke ekipe koja je ostavila neizbrisiv trag svojim rolama.

Milorad Dodik opasno zaprijetio Valentinu Inzku: “Ukoliko se ide na rušenje RS, nemamo namjeru ostati u BiH!”

Bakir Izetbegović i ambasador Turske govorili o izmjenama izbornog zakona: “Građanski princip će morati dobiti prevagu nad etničkim”