Otvorila dušu i šokirala cijeli Balkan: Milijana napokon priznala zašto je sa Milojkom…

Posljednje Zabava

Prije nego što je Milijana Bogdanović sa svojim 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem ušla u “Parove”, ekskluzivno za Srpski telegraf otkrila je u kakvom je odnosu sa svojim roditeljima, a posebno sa ocem, koji neće ni da čuje za nju otkako je sa muškarcem koji deda može da joj bude.

– Ne zanima me šta moj otac kaže o meni. Ne bih o njemu mnogo ni da pričam, on to nije ni zaslužio. Mama nas je zvala i dala nam podršku. Da se razumijemo, i tata da me je pozvao, ja bih najnormalnije, i poslije svega što je bilo, opet lijepo pričala sa njim, ali me on nije zvao. Moj otac je oduvijek bio takav prema meni, nevezano za Milojka – započinje priču Milijana i nastavlja:
– On me je maltretirao. Kad sam bila mala, tukao me je i stalno kažnjavao. Ne sjećam se kada me je uzeo u naručje i mazio kao kćerku. Cijeli život patim za tim, valjda zato i volim starije muškarce.

Učesnica “Parova” za Srpski telegraf tvrdi da je njen tata nikada ni u čemu nije podržao, samo me je gurao od sebe.

– To mu mnogo zamjeram, mnogo mi je teško kada se prisjetim svih tih situacija, samo me povređuju i rastužuju – kaže Milijana i nastavlja tužnim tonom da priča o ocu i da se prisjeća bolnih trenutaka.

– Više puta sam mu dala šansu da mi se približi i izvini za one grozne dane, ali on je uvijek svaku moju šansu da stupimo u dobar odnos prokockao i uvijek bi me ponizio. Jednostavno, otac me se sigurno stidi i ne može da me prihvati ovakvu kakva jesam, a to je za mene bolno – tvrdi Milijana i dodaje šta su njen dečko i ona sve pretrpjeli zarad veze.
– Nas dvoje smo izloženi svemu i svačemu. Milojko i ja proživljavamo pakao samo zato što se volimo. Ako su komentari na Fejsbuku, pročitam ih, čak mi neki budu smiješni, a ovako nam niko do sada nije rekao direktno u lice da nas ne podnosi. Vjerovatno bi nam mnogi rekli svašta, ali ne smiju, pošto se plaše naše reakcije. Što se tiče pisanih komentara, tu može svako da piše šta hoće. Mi smo već sada svima koji su nam se smijali zapušili usta – kaže učesnica “Parova” koja se ovom prilikom osvrnula na najbitniji dio svog života.

– Po prirodi sam veoma ljubomorna na svaki vid odvlačenja njegove pažnje od mene, bilo da je muškarac ili žena u pitanju. Haos bi se desio kada bi me on prevario, ma ubila bih ga. Pored mene ovakve, ne treba mu nijedna druga. Meni se kod Milojka najviše sviđa što može dosta da ćuti. Kad se svađamo, ja se bukvalno sama sa sobom svađam, a on ćuti. Mora da se zna ko je glava u vezi – završava Milijana.

Leave your vote