OVAKO IZGLEDA PRVI MOMAK MILICE TODOROVIĆ! Kada vidite o kome je riječ, ostaćete ŠOKIRANI!

Pjevačica Milica Todorović se proslavila zahvaljujući muzičkom takmičenju ‘Zvezde Granda’. U istom je pobijedila u drugoj sezoni i stekla veliku popularnost.

Pjevačica se trenutno zabavlja sa glumcem Petrom Strugarom, a njen otac Milan tvrdi da njih dvoje ove godine planiraju i da stanu na “ludi kamen”.

Prije Petra, Milica se zabavljala sa koreografom Milošem Paunovićem, te sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića, a prije Radeta njen dečko, ujedno i prva ljubav, bio je kolega Nenad Jovanović.

Milica i Nenad upoznali su se tokom druge sezone takmičenja “Zvezde Granda”, u kojoj Milica osvojla prvo mjesto, a Nenad zauzeo treće. Prvo su se družili, a onda su otpočeli emotivnu vezu koja je trajala dvije godine,nakon čega je uslijedio raskid te je svako krenuo svojim tokom.

Dok je Milica napravila velike uspjehe u karijeri, Nenadova profesionalna karijera je pala u zaborav, a i dalje se bavi muzikom kao radni pjevač.

Posted by Nenad Jovanovic on Friday, 26 September 2014

Nenad se prije četiri godine oženio partnerkom Draganom, a ubrzo su dobili sina Danila. Na fotografijama možete vidjeti kako Nenad danas izgleda, kao i kako su Jovanović i njegova supruga izgledali na vjenčanju.