in ,

Ovako nešto se ne pamti: Zbunjeni kamiondžija izazvao potpuni haos u Sarajevu!

Građani Sarajeva koji su se danas zatekli u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta svjedočili su neobičnoj sceni. Teretni kamion zaglavio se u uskoj ulici Muse Ćazima Ćatića i već duže vrijeme pokušava da izađe iz “zamke”.

Kako javljaju sarajevski mediji, kamion je u ovu usku sarajevsku ulicu na području općine Stari Grad, koja je poznata po uskim mahalama s vrlo malo prostora, navela navigacija.

Kamion je ostao zaglavljen između stambene zgrade i zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta, a na terenu se nalazi i nekoliko patrola sarajevske policije koja vozaču pokušava pomoći.

Situaciju otežavaju i vozila parkirana okolo. Teretno vozilo je bh. registarskih oznaka, ali nije poznato iz kojeg dijela BiH dolazi. Okupili su se i građani koji pokušavaju pomoći.

Mještani okolnih ulica, ali i drugih mahala na području ove općine, kazali su kako ovo nije prvi slučaj da kamion skrene u neku od uskih ulica i ostane zaglavljen neko vrijeme. Do sada su se svi uspješno vratili istom rutom – prenosi Klix.

Prva ispovijest Severine nakon oduzimanja djeteta: “Nije bio tu kad mu je sin prohodao, nije mu došao na krštenje, a daruje drugu djecu!”

Sebija Izetbegović zablistala na Umri sa tašnom od 4.000 KM i “Guccijevim” papučama od 1.300 KM