Ove znakove horoskopa u aprilu čeka velika promjena!

Blizancima će ovaj mjesec biti zabavan jer će kozmičke promjene utjecati na njihov stil komuniciranja i na romantiku. Šarmantna Venera blagoslovit će ih ljubavlju i srećom. Potrebno je samo biti iskren.

April je mjesec proljeća, a pravo proljeće dolazi Vodenjacima, Blizancima i Bikovima. 8. travnja/aprila imamo puni Mjesec, a Venera u Blizancima od 3. aprila dodatno puni ovaj puni Mjesec.

Venera započinje svoj retrogradni pothvat 13. maja sve do 25. juna. Vaši odnosi idu na novu razinu. 4. aprila Jupiter će se udružiti s Plutonom i otkriti nekoliko tajni.

To će se dogoditi na 24. stupnju Jarca, stoga saznajte što znači Jarac u vašoj natalnoj karti. 19. aprila Sunce ulazi u Bika, a mladi Mjesec će se pojaviti 22. aprila. Pluton će krenuti retrogradno 25. aprila.

Tijekom tih kozmičkih događaja, Blizanci, Vodenjaci i Bikovi će eksplodirati!

Blizanci
Ovaj će vam mjesec biti zabavan jer će kozmičke promjene utjecati na vaš stil komuniciranja i na romantiku. Šarmantna Venera blagoslovit će vas ljubavlju i srećom.

Samo budite iskreni i ne pokušavajte prevariti druge. Budući da Venera utječe na vaše vještine zabavljanja i edukacijske vještine, možda je vrijeme da govorite masama i postanete influencer.

Bik
Ubrzo će započeti sezona Bika i slijedi vaš rođendan. Venera, kraljica ljubavi, bit će u vašem znaku i ući će u Blizance što utječe na vašu kuću financija.

Pazite na proračun. Možete si priuštiti neka skrivena zadovoljstva, ali ne pretjerujte. Mars će se udružiti s Venerom i utjecati na vašu kuću karijere. Znajte da se mijenjate – dopustite da se to dogodi.

Vodenjak
Mars ulazi u vaš znak i zahuktava vaš život dok radi kvadrat s vašim vladarom Uranom. Ta će veza utjecati na vaš dom i donijeti vam prijeko potrebnu produktivnu energiju. To vas može učiniti i malo svojeglavim.

Međutim, Mars će se udružiti i s Venerom i unijeti malo ljubavi i kreativnosti u vaš život. Usmjerite tu energiju u nešto kreativno. Puni Mjesec u Vagi pada u vašu kuću vjere, što znači da je ovo još jedna prilika da prigrlite svoju slobodu. Uživajte u promjenama koje se događaju u vama.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.