Ovo je Daniel Rajković. On je prijetio imamu Nuhiću i on bi volio ubijati muslimane

Crna hronika Posljednje

Emir Nuhić, imam u džematu Blagaj u Bosanskom Novom, dobio je ozbiljne prijetnje i prijetnje smrću putem Facebooka.

Naime, prijetnje mu je poslao Daniel Rajković. Prvi put pisao mu je prije desetak dana, da bi mu se ponovo obratio sinoć na Facebooku, uz upozorenje da se ni najmanje ne šali u svojim namjerama.
Rajković je u prijetnjama naveo da bo volio da “Vladimir Putin poludi i da počne da ubija muslimane kao što je Hitler ubijao Jevreje u Drugom svjetskom ratu”, a također je poželio da “Putin počne bacati atomske bombe po svim većim gradovima sa muslimanskim većinskim stanovništvom”.

„Trebalo bi bar prepoloviti broj muslimana u svijetu, jer islam je zlo. Treba vam izmisliti neku bolest kao što je HIV u Africi, pa da krepajete i djeca da vam crkavaju. Pala je na Markale. Nož, žica, Srebrenica!”, poruke su Rajkovića koje je na Facebook dobio imam Emir Nuhić.

Naglašava kako čvrsto stoji iza svojih prethodno izrečenih riječi, te navodi da će se „Turcima lično napiti krvi“, i da mu za to treba samo automat s četiri okvira i nekoliko bombi prenosi Source.

„Samo, pored mene nema muslimana, sve su četnici. Treba mi gomila Turaka da pucam po njima i bacim bombe. Je**ću vam majku lično. Pala je na Markale“, napisao je Rajković

Leave your vote