OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Severina u šoku otkako je saznala ko je objavio njene eksplicitne slike!

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Severina Kojić je posljednjih nekoliko mjeseci radila na otkrivanju identiteta osobe koja joj je hakirala telefon i računar, iz kojih su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su kasnije završile na internetu i naslovnim stranama.

Kako piše današnji “Kurir”, ta istraga se konačno završila, i to uspješno, i nedavno je priveden momak (ime i prezime poznato redakciji “Kurira”), za kojeg se ispostavilo da je Severinin bivši zet.
Prema nezvaničnim saznanjima, on je odranije poznat organima reda u Zagrebu, a Seve i njena sestrična su protiv njega podnijele krivičnu prijavu zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima.

– Severina se naljutila kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj momak se dvije godine zabavljao s njenom sestričnom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog momka. Nastao je neki kuršlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestrična se naljutila zbog svega što se desilo, jer nije mogla vjerovati da bi je momak izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcijenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da s njim nema šale – otkrio da je “Kurir” izvor blizak pjevačici.

Severina Kojić se povodom ovog nije oglašavala niti je potvrdila, odnosno demantirala ove navode.