OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Severina u šoku otkako je saznala ko je objavio njene eksplicitne slike!

Severina Kojić je posljednjih nekoliko mjeseci radila na otkrivanju identiteta osobe koja joj je hakirala telefon i računar, iz kojih su ukradene njene eksplicitne fotografije, a koje su kasnije završile na internetu i naslovnim stranama.

Kako piše “Kurir”, ta istraga se konačno završila, i to uspješno, i nedavno je priveden momak (ime i prezime poznato redakciji “Kurira”), za kojeg se ispostavilo da je Severinin bivši zet.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je odranije poznat organima reda u Zagrebu, a Seve i njena sestrična su protiv njega podnijele krivičnu prijavu zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima.

– Severina se naljutila kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj momak se dvije godine zabavljao s njenom sestričnom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog momka. Nastao je neki kuršlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestrična se naljutila zbog svega što se desilo, jer nije mogla vjerovati da bi je momak izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcijenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da s njim nema šale – otkrio da je “Kurir” izvor blizak pjevačici.

Severina Kojić se povodom ovog nije oglašavala niti je potvrdila, odnosno demantirala ove navode.