in

Ovo su tajne savršenog izgleda Adriane Lime: Brazilska ljepotica se kune u ove beauty rituale!

Poznata manekenka odlučila je da sa javnošću podijeli svoje male tajne savršeno njegovanog izgleda

Brazilski top-model Adriana Lima otkriva svoje omiljene rituale u njegovanju lica, tijela, kao i nesvakidašnje poteze u šminkanju, a govori i o navikama u ishrani i vježbanju zbog kojih i dalje izgleda kao bomba i jedna je od najtraženijih manekenki na svijetu.

Svakako da je u svojoj bogatoj karijeri, radeći s najpoznatijim stručnjacima iz oblasti “make-upa”, kozmetolozima i fitness guruima, Lima naučila mnogo trikova. Zato je s javnošću podijelila svojih 10 omiljenih tajni za ljepotu, prenosi Gloria.

Must-have beauty proizvod

Moja tajna možda će nekom zvučati čudno, ali ja nikada ne skidam maskaru s trepavica, posebno tokom ljeta, samo je dodajem. Nekada namjerno maskarom taknem ivicu oka, odnosno dio kože na kapku koji je najbliži oku kako bi ona delovala malo neuredno. Meni se to sviđa, mislim da je s maskarom odlično pravilo “više je više”.

Instant sjaj na licu

 

Ako želite da vam koža izgleda nenašminkano, a sa zdravim, privlačnim sjajem, koji je posebno važan ljeti, izmešajte iluminator ili hajlajter, svakako neki svjetlucavi proizvod, s vašom dnevnom kremom. Daće vam divan, diskretan i prirodan sjaj.

Do godinu zatvora za nepoštivanje mjera

Rak pankreasa/gušterače je najteže otkriti: Ovo su najraniji znaci da tijelo razara ova opaka bolest!