in

OVO U GRANDU JOŠ NISMO VIDJELI! Saša Popović donio odluku, evo ko se vraća u show

Usljed širenja koronavirusa snimanje “Zvezda Granda” zaustavljeno je u martu mjesecu

Početkom septembra Saša Popović izabrat će uži krug kandidata koji su prošli virtuelne audicije u prethodnom periodu, a koji će se onda pridružiti pjevačima iz prethodne sezone.

“Saša će izabrati određeni broj pjevača koji će se pridružiti takmičarima koji su u junu stigli do trećeg kruga”, navodi izvor blizak produkciji.

Podsjetimo, usljed širenja koronavirusa snimanje “Zvezda Granda” zaustavljeno je u martu mjesecu, a kasnije je nastavljeno krajem maja uz nova pravila i određene mjere. Saša Popović već tada je najavio da će sezona 2019/2020. biti produžena na još jednu godinu.

“Bit će to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad. Vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale u junu, već će biti pomjereno za sljedeću godinu. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodat ćemo druge”, objasnio je Saša u maju.

NOVI PRESTRAŠNI SUKOB Izrael i Hamas razmjenjuju raketnu vatru u pojasu Gaze…

Apsurdistan zvani BiH: Vlada Federacije odustala od naplate kamate SDA u iznosu od 63.399 KM?!