Pa je li ona normalna?! Hana Hadžiavdagić objavila nevjerovatno rasističnu sliku, pa pričala o rasizmu! Nakon niza kritika obrisala je objavu te poslala ljutitu poruku hejterima

“U rasističkom društvu nije dovoljno samo reći da nisi rasist. Treba glasno biti protiv rasizma”, poručila je na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih influencerica regije vrlo je vokalna kada su u pitanju aktualni politički i društveni problemi.

Riječ je o Hani Hadžiavdagić-Tabaković koja je danas objavila fotografiju na kojoj je potamnila kožu aplikacijom, a pored nje je jasno poručila: “U rasističkom društvu nije dovoljno samo reći da nisi rasist. Treba glasno biti protiv rasizma.”

Ova fotografija brzo je izbrisana, a zatim se Hana ponovno oglasila kako bi objasnila zašto je to učinila. Pretpostavljate zašto?

“Izvinjavam se javno ako sam nekoga uvrijedila nije mi bila namjera. Ako se itko na društvenoj mreži bori za jednakost, ljudska prava i ljubav onda sam to ja. Netko sam tko je djetinjstvo proveo u podrumu ratnog Sarajeva jer mora vjera nije odgovarala nekim političkim idejama. Nemojte samo sa mnom o poštovanju drugoga i drugačijeg JER OD SVIH JAVNIH OSOBA JA TO UPRAVO NAJVIŠE ČINIM. JAVNO!”, započela je Hana te poručila kritičarima da od****.

“Mi NA BALKANU prije svega trebamo riješiti problem koji imamo s Romima i razmislimo kako se odnosimo prema njima, kakve viceve priačmo i kako ismijavamo ljude koji žive s nama, a onda da se bavimo Amerikom”, nastavila je.

“Prvo pospremi vlastito dvorište, razmisli o svojim postupcima pa tek onda idi dalje”, zaključila je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.