PA KAKO JE OVO MOGUĆE Marija brutalno osramotila takmičarke “Zvezda Granda” i prozvala ih zbog godina, ovu blamažu dugo će pamtiti!

Takmičenje “Zvezde Granda” nakon kraće pauze vratilo se na male ekrane, pa tako svake subote možemo pratiti kandidate iz raznih država Balkana kako se bore za pobjedu.

Među mnoštvom kandidata večeras su se posebno istaknule (nažalost negativno) sestre Violeta i Valentina Gojak. Voditelj emisije Voja Nedeljković predstavio je takmičarke kazavši da imaju 39 godina.
Nakon očajne izvedbe dvije pjesme i nijednog “DA” počele su oštre kritike, sarkastični komentari i “bockanja” od strane žirija.

Međutim, ništa to ne bi bilo neobično za jednu epizodu “Granda” da nije bilo komentara Marije Šerifović.

Naime, popularna pjevačica ih je, još tokom nastupa, “proguglala” te ustanovila da su sestre već 2017. imale 39(!) godina.

– Sa koliko godina se ide kod Žike u emisiju (“Nikad nije kasno”), sa 40? – pitala je Marija na šta je Saša odgovorio potvrdno.

– A kako vi imate 39 godina, a i 2017. ste imale 39, evo piše – pitala je Marija pokazavši na telefon.

Njen komentar Saša Popović je izignorisao kazavši kako to nije tačno, te da je greška kod novinara “Granda”. Ipak, čini se kao da to nije bila greška novinara.

Naime, Sestre Valentina i Violeta Gojak u takmičenju “Zvezde Granda” prvi put su se pojavile 2014. i tada su kazale da imaju 37 godina.

Uprkos neuspjehu u 2014., ponovo se prijavljuju jednu godinu kasnije, pa iako je prošla godina one nisu ostarile nikako. Da, dobro ste pročitali i 2015. godine one imaju 37. godina.

Sestre se ponovo prijavljuju tri godine kasnije, početkom 2018. godine, kada su izjavile da imaju 39 godina.
Ni sezona 2019./2020. nije mogla proći bez sestara, pa smo ih tako i večeras mogli slušati. Iako su se zadnji put u “Grandu” pojavile u januaru prošle godine, ponovo nisu nikako ostarile, pa su i ove godine imale 39…

Sudeći po svemu ove takmičarke su za pet godina pojavljivanja u emisiji “Zvezde Granda” ostarile samo dvije godine, kako je to moguće zaista ni nama nije jasno…

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.