in ,

Pa ovo je sramota! Marija Šerifović je dovela Euroviziju u Srbiju, a ovo joj je hvala…

Marija Šerifović sa pjesmom “Molitva” pobijedila je 2007. godine na Euroviziji koja se održavala u Finskoj.

Odgovarajući na pitanje kako joj se zemlja odužila za ostvareni uspjeh, rekla je sa osmijehom.”Nikako. Nikako. Ali, ja ne zamjeram.”
Od tadašnjeg predsjednika, naime, dobila je – bombonjeru.

– Znate zašto ne zamjeram? Sada je već historija pokazala da nešto kod nas tu na Balkanu i sa vrednovanjem nekih stvari koje bi trebalo da se vrednuju, nije u redu. Tu postoji neka greška, u našem genetskom kodu i ja stvarno ne zamjeram. Ja sam od mog tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića dobila bombonjeru. To je sve što sam ja od svoje države dobila, ali nema veze. Moja država je dobila više nego što je trebalo ja da dobijem u nekom marketinškom smislu, pa Boga mi i u finansijskom, i te kako. Ali, nema veze – istakla je ona.

Kada se takmičila, kako je istakla, ime svoje zemlje stavila je ispred rođenog imena i prezimena.

– Ja sam pobijedila, ali sam pobijedila predstavljajući svoju državu Srbiju po prvi put, jer smo do toga bili Srbija i Crna Gora. Ono što je za mene najznačajnije jeste da se moj narod poslije toga osjećao posebnim, ponosnim, ime njihove države je izgovarano sa poštovanjem, sljedeće godine je u Srbiju došla velika količina turista i ljudi koji u tu državu ne bi došli nikada, možda. Tako da, zastavu i ime države sam stavila ispred svog ličnog prezimena, zato što će to za mene biti maraton gdje se predstavljaju države – izjavila je ona.

Promašio prazan gol s pola metra, valjda naši Zmajevi neće napraviti ovakve kiksove

Musliman obnovio katoličku crkvu u Tešnju! Ovaj čovjek oduševit će vas svojom dobrotom