Pale su niske uvrede na “Zvezdama Granda”! Karleuša i Neda u “ratu”: Kako ti nikad niko nije rekao da ne treba da se ponašaš kao tetketina jedna umorna?

U predstojećoj emisiji “Zvezda Granda”, koja će biti emitovana ove subote, doći će do ozbiljnog verbalnog okršaja između Nede Ukraden i Jelene Karleuše, sudeći po najavi.

Naime, Neda je bila gostujući mentor, zbog čega je imala pravo da i sama bira kandidate koje će pripremati za neke od narednih krugova ovog talent šou-programa.

Sve je počelo tako što je Jelena uputila niz kritika na račun jedne od učesnica ovog takmičenja.

– Kako ti nikad niko nije rekao da ne treba da se ponašaš kao tetketina jedna umorna? Bila si dosadna – poručila joj je Karleuša, a Ukradenova se umiješala.

– To je jako pogrešno! Prvo, ako ima imalo savjesti i odgovornosti, ima tremu. Samo budala nema tremu i neko ko zijeva na plejbek.

– Trema nije opravdanje – ostala je pri svome Jelena, ali ju je Neda prekinula na neobičan način.

“Stop! Stani!”

– Meni ni majka nije govorila stop! – poručila joj je uz osmijeh Karleuša, ali je raspravu prekinuo Saša Popović sugerišući Ukradenovoj da glasa.

– Samo malo da porazgovaram sa njom! Zdravo, kako si? Mnogo si smršala – odgovorila je starija kolegica mlađoj, na šta je Jelena samo prevrnula očima.